Craimont :: forum dedicat iubitorilor de munte, natura si aventura 
...si daca vreodata v-ati pus intrebarea de ce mergeti la munte, poate gasiti un raspuns aici...

Motto-ul acestui site se vrea un refren "traznit", dar perfect de inteles pentru cei cu microbul muntelui in suflet:
	Mama, unde esti,
	poti sa-mi faci ce vrei,
	dar vin-o sa ma iei !

Mama, unde esti,
	Poti sa ma si bati,
	dar lasa-ma-n Carpati !

...prin Mehedinti, peste Valea Cernei spre muntii Cernei. Ei ? Asa-i ca-i fain ? Si nu e greu deloc !
ÎnregistrareCăutareFAQMembriGrupuriAutentificare
Doar atat?

Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Craimont » Sugestii catre administratorul forumului Subiectul anterior
Subiectul următor
Doar atat?
Autor Mesaj
Vizitator

Mesaj Doar atat? Răspunde cu citat (quote)
Ar trebui ceva mai multa informatie in aceasta sectiune a forumului.
Pe undeva, ea exista. Exista multe persoane care ar putea sa posteze lucruri pertinente si foarte utile. De ce atat de putini participanti la discutii?

Forumul e interesant, dar in momentul asta prea "sarac". Poate ca nu ar strica mai multa reclama pe alte site-uri montane.
Thu Aug 31, 2006 4:47 pm
Nautilus

Data înscrierii: 29/Aug/2006

Mesaj Răspunde cu citat (quote)
E uimitor cat de multe persoane tinere NU folosesc Internetul. Multi dintre ei- oameni de munte.

Monitorizarea traseelor ar trebui sa fie o prioritate... Sunt informatii necesare, vitale. Daca nu salveaza vieti, salveaza macar un concediu...

E adevarat ca e un forum mic...dar ar putea creste, nu-i asa, craiovenilor?

Sat Sep 02, 2006 2:46 pm Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
ccerbulescu

Data înscrierii: 13/Sep/2005

Asta a fost si intentia sectiunii. Ma bucur ca macar un craiovean a perceput.
M-am lovit de multe ori de problema asta. De multe ori am intrebat pe Alpinet si am primit putine raspunsuri, in general total aiurite.
Acum 2 ani am intrebat la obiect despre creasta Cernei un grup din Craiova. Ridicari din umeri. Am renuntat sa mai intreb.
Dar, retineti, raspund !
Intrebati si veti primi raspuns, cu detalii pe harta.
Mai ales ca suntem din Craiova.
Mon Sep 04, 2006 7:13 pm Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Nautilus

De fapt nu sunt din Craiova.
Am insa radacini puternice in Oltenia si legaturi de suflet cu "capitala" ei.

Cred ca orice oras sau regiune culturala ar trebui mai degraba sa isi gaseasca adepti din exterior decat din interior... Doar asa poate trai fara "autoconsum".

Orice stea e facuta sa straluceasca... Sper sa va gasiti cati mai multi "suporteri" in afara Craiovei.

Am aderat imediat la forum pt ca site-ul mi s-a parut foarte bun...si nici preturile de la magazin nu-s rele Wink

Tue Sep 05, 2006 6:13 pm Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
ccerbulescu

Data înscrierii: 13/Sep/2005

Nu militez foarte mult pentru suporteri in afara Craiovei. Site-ul, magazinul si intreaga miscare care s-a creat s-a facut pentru craioveni, in principal.
Ca nu sunt foarte multi interesati, deocamdata, asta este alta treaba.

Intentia crearii forumului a fost si este sa-i ajute pe craioveni sa-si gasesca parteneri de drum la munte.

Sa mergi sigur e foarte fain dar nu intotdeauna de dorit. Si nu ma refer la chestiile cu siguranta, ca te musca un sarpe, iti rupi un picior etc.
Pur si simplu, cred ca mersul singur este excelent dar oamenii au nevoie de compania altor oameni.
Ca sa mergi la munte nu iti trebuie cine stie ce super-echipament de la Craimont sau Himalaya. Very Happy O pereche de adidasi, un rucsac si o pelerina de ploaie este suficient. O sa suferi ( Very Happy ) dar daca esti tinar, nu conteaza !

Pe Pop Ivan, poteca era pe granita si ne-am intilnit cu un grup de tineri turisti ucrainieni.
Lasind la o parte ca fetele aratau absolut Shocked , ca turisti erau echipati dezastruos. La 2000m, in cizme, adidasi rupti, cu pulovere de lina ? Pentru turistul roman cred ca este inadmisibil si atrecut vremea asta. Dar ei erau acolo, pe munte, erau super-multumiti, fericiti, ii durea in cot de granicerii romani (ca cei ucrainieni nu erau) si de faptul ca erau practic in Romania si-si vedeau de peisaj, de munte si de traseul lor.
Ah, era sa uit, si aveau echipament militar rusesc.
NU aveau corturi de 200 Euro si nici super-rucsaci. Am uitat sa verific pretul si marcile sacilor de dormit de la fetele ucrainiene. Mergeau insa mai repede decit noi si au plecat dimineata la 5. Noi, la 10.
Venisera, cred, ca si mine, sa petreaca o vacanta la munte.

Fara fasoane !
Tue Sep 05, 2006 7:41 pm Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Nautilus

Am mers si eu asa pe munte candva... "paltonar" patentat.
M-am lamurit totusi ca niste bocanci "ca lumea", in loc de adidasi, iti pot salva viata.

Am mers odata pe un traseu destul de greu, in Fagaras, dotat necorespunzator, dar ajutat de o trupa "tare" care m-a ajuns din urma si m-a "lipit" in formatie. Fara ei, mi-am dat seama apoi, as fi fost in mare pericol.
Seara, la un ceai, mi-au explicat prieteneste ca nu se urca asa in Fagaras.
De acord.

Pentru cine nu are fonduri exista si piata "alpinismelor" de mana a 2-a. Inca mai apelez la ea si nu m-am plans de calitate pana acum.

Entuziasmul nu ajunge. Muntele e plin de cruci ale entuziastilor.

In cealalta privinta...candva, as putea sa gasesc un tovaras de drum si in Craiova, nu?
Nu sunt prea departe, oricum... E Romania, nu Uniunea Sovietica Smile

In anumite privinte nu pot fi de acord cu dumneavoastra. Sad
In general refuz "tribalismul" local.
Dar orice neintelegere e superficiala Smile

Tue Sep 05, 2006 8:27 pm Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:    
Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Craimont » Sugestii catre administratorul forumului Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou în acest forum
Nu puteti răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota în chestionarele din acest forum