|
Craimont :: forum dedicat iubitorilor de munte, natura si aventura |
...si daca vreodata v-ati pus intrebarea de ce mergeti la munte, poate gasiti un raspuns aici...
Motto-ul acestui site se vrea un refren "traznit", dar perfect de inteles pentru cei cu microbul muntelui in suflet:
Mama, unde esti,
poti sa-mi faci ce vrei,
dar vin-o sa ma iei !
Mama, unde esti,
Poti sa ma si bati,
dar lasa-ma-n Carpati !
|

...prin Mehedinti, peste Valea Cernei spre muntii Cernei. Ei ? Asa-i ca-i fain ? Si nu e greu deloc ! |
 |
 |
 |
| Autor |
Mesaj |
Biv
Data înscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 1
|
|
Trasee de escalada sportiva zona dambovicioara |
|
Salutare
despre mine: Bogdan Bivoleanu, 24ani pitesti, de doi ani tot vreau sa ma apuc de escalada sportiva insa recent am reusit sa achizitionez echipamentul de baza necesar. sunt la inceput fara prea multe cunostinte dar extrem de motivat si indragostit de munte.
caut pe langa podul dambovicioarei zone de escalada sportiva pentru nivelul meu. orice informatie despe astfel de zone sau orice alte informaitii despre escalada , sfaturi sau orice credeti ca ar trebui sa stiu ca incepatar in aceasta pasiune ma va ajuta enorm
multumesc
|
|
| Sun Mar 16, 2008 9:05 am |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou în acest forum Nu puteti răspunde în subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota în chestionarele din acest forum
|
|
 |
 |
 |
|