|
Craimont :: forum dedicat iubitorilor de munte, natura si aventura |
...si daca vreodata v-ati pus intrebarea de ce mergeti la munte, poate gasiti un raspuns aici...
Motto-ul acestui site se vrea un refren "traznit", dar perfect de inteles pentru cei cu microbul muntelui in suflet:
Mama, unde esti,
poti sa-mi faci ce vrei,
dar vin-o sa ma iei !
Mama, unde esti,
Poti sa ma si bati,
dar lasa-ma-n Carpati !
|

...prin Mehedinti, peste Valea Cernei spre muntii Cernei. Ei ? Asa-i ca-i fain ? Si nu e greu deloc ! |
 |
 |
 |
| Autor |
Mesaj |
Razvan
Data înscrierii: 19/Aug/2008 Mesaje: 2
|
|
Briceag |
|
Salutare tuturor! As vrea sa achizitionez un briceag si am vazut ca sunt doar doua modele aici pe site. Sa zicem ca as vrea un Swiss Camper. Are cineva dintre voi? Stiti daca e convenabil ca si raport calitate-pret? Si daca se acorda garantie? Nu ca as vrea sa defrisez vreo padure cu el, ci doar sa reziste in timp si sa nu se toceasca lamele.
|
|
| Tue Aug 19, 2008 6:14 pm |
|
 |
Dan
Data înscrierii: 22/Nov/2005 Mesaje: 11 Locatie: Bucuresti |
|
|
|
iti recomand modelul nomad e mai mare un pic decat camper.eu am unul de 2 ani si nu am probleme cu el.
|
|
| Sun Aug 24, 2008 8:03 pm |
|
 |
Razvan
Data înscrierii: 19/Aug/2008 Mesaje: 2
|
|
|
|
Mersi pentru sfat. Intre timp mi-am luat unu din acesta mic.
|
|
| Mon Aug 25, 2008 6:19 pm |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou în acest forum Nu puteti răspunde în subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota în chestionarele din acest forum
|
|
 |
 |
 |
|